Trevlig helg!

Allihopa för det ska jag ha! :)

Igår var jag på tjejkväll på gallerian här i gve och gjorde lite fynd! Bl.a. Min vinterjacka! Och idag har jag jobbat och imorn ska jag och Erika ha en riktig tjejkväll :) först blir det att föra lite här innan vi far på olearys och käkar middag för att sen fara vidare någon stanns och festa vidare :) är hur taggad som helst tror det kommer bli awsome!!

Jag har föresten laddat hem blogg.se appen så om inläggen blir lite konstiga så kan det bero på att jag skriver från telefonen :) men här kommer lite bilder på shopping iaf:


Mums :)

Igår hade jag en väl behövlig liten spadag hemma med varm dusch, hårinpackning, ansiktsmask m.m.. :)

Sen blev man bjuden på godmiddag av älsklingen innan jag for och handlade lite grejjer till lägenheten så nu är det nästan klart! :)

Idag fick jag ett jobbsms kl 7 om att jag skulle börja kl 7.30 så for yrvaken till jobbet men tog friskvård nu vid lunch och tog en uppfriskande promenad! :)


:D :D :D :D

JAG HAR FÅTT ETT LÅNGVIKARIAT!!! :D

Iofs bara en månad men eftersom hon är långsjukskriven och sagt att hon aldrig kommer tillbaka dit igen så hoppas jag på förlängt! :D

Bemanningsenheten Gällivare ni gjorde mitt uppvaknande idag till helt underbart! :)




2011-09-20

Vaknade av att mannen kom hem från banken "imorse" eller snarare mitt på dagen.. Han skulle väcka mig så jag kunde åka snålskjuts in till vår stora stad så jag kunde titta på jackor men icke så nu har vi pysslat på i lägenheten hela dagen och det blir bara bättre och bättre! Köpte nytt soffbord och lampor in till vardagsrummet igår och nu är allt uppmonterat och klart nu sknas bara lite mattor och några hyllor och gardiner så är det klart sen :D

Men än får ni inte se några bilder, vi åker på ikea på fredag så under helgen blir det att göra klart och då kommer bilder direkt! :) Men ni kan få en liten bild på lampan iaf bara för att göra er nyfikna :)

 

ÄR SÅ HIMLA GLAD ÖVER ALLT JUST NU! :)

ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER :)


Tävlar

Om en goodiebag från ELF!

Ni hittar tävlingen HÄR!

Nattskift...

NU är jag inne på mitt fjärde nattskift på raken och jag stortrivs faktiskt även fast de två första var jobbiga.. Men nu när man blivit van att vara vaken är det inga problem! När jag utbildat mig till uska är nattskift något jag definitivt kommer att söka. Skriver säkert mer inatt om jag får tråkigt! Annars sov gott alla så hörs vi senare!

Nu händer det grejjer! :)

1. Christoffer satte upp hatthyllan idag så nu kan man hänga av sig jackan istället för att slänga den på en kartong!
2. På tisdag kommer dom från TopBostäder och ska börja tapetsera om vårt sovrum! Måste skynda att välja tapeter       imorn!
3. Denna vecka ska jag jobba flera nätter på raken för första gången.. ska bli både kul och intressant! :)
En TOPPENdag idag som slutade med en god kycklingpaj till middag och sen ananaspaj och kaffe med Erika och Jonas!
'
JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT DÄR JAG SKA VARA!

Bakning!

När Christoffer for och fiskade idag fick jag ytterligare en gång sug efter att baka.. Blev chokladprickar denna gång! :)
Erika kom och fikade efter att hon kollat på Jonas folkrace och sen blev man bjuden på tacos till middag! Måste säga att denna dag blev superbra förutom att jag inte hann städa men får göra det imorgon! Har blivit värsta hemmafrun (som också arbetar) sen vi flyttade, tycker ju om att städa, baka, diska, tvätta och nu äntligen då jag känner mig som hemma för första gången på länge kan jag slappna av och njuta och syssla med det jag gillar på ett helt annat sätt!

Sen blev det lite inköp idag också, köpte en hatthylla och försökte skruva upp den men det gick sådär.. Christoffer får visa sina manliga kunskaper och sätta upp den imorn! :)

Och ikväll när jag kom hem från Erika blev jag akut sugen på bakning igen så då slängde jag ihop en sån här!


Nattinatti!

Blev god middag till middag idag, gjorde en variant på en kycklinggryta jag lärt mig av mamma med vattenkastanjer, bambuskott, champinjoner, fetaost och oregano! 

 

Sen har jag mest bara tagit det lugnt, burit lite kartonger till förrådet och nu ser vi Jägarna :) Måste säga att den lilla bit vi sett är iallafall bra men får väl ge ett bättre utlåtande sen! :)

 

Men godnatt nu alla pussåkram :)


Prommis!

Har just varit ute med Erica, hennes vovve och Ida på en prommis i typ 2 timmar! Kände mig sjukare imorse när jag vaknade men efter promenaden känner jag mig piggare och har mycket mer energi igen!
Så nu sitter jag och äter min sk lunch (som jag vet att några kommer klaga över nu men det är gott!) och sen blir det ut på samhället och hämta lite paket och kolla lite på möbler m.m tills han kommer hem från jobbet. Då blir det att laga mat och sen ner i förrådet med en massa grejjer och kanske till gamla lägenheten och tömma förrådet där!

Min lunch idag: banan och nektarinsallad

 

 


Trött och slut!

Haha ojj vad fult förra inlägget blev, skrev på Christoffers surfplatta och den ville tydligen inte ha med en massa mellanrum..

Aja, Idag var jag på jobbet igen efter sjukledigt i två dagar, har fortfarande hosta och snuva men det går och jag behöver definitivt pengarna! Har inte heller vågat slappna av efter jobbet för då blir jag väl sjukare igen så jag har hunnit laga mat, skriva av en massa recept, lagt in en annons på blocket.se, hämtat grejjer från gamla lägenheten och packat ur en massa kartonger och rensat! Känner nu när jag äntligen sätter mig ner att jag är helt slut!!

Tänkte lägga ut lite bilder från helgen även fast det inte blev så många.. Måste bli bättre både på att ta bilder och att blogga tror jag.. :)



Ni får ursäkta att bilderna är snea men jag orkar inte fixa ikväll.. Hoppas ni ändå ser att det först är Helen och David från i fredags, sen Jonas och Erika med Deras son Vilmer! :)

Helgen, sjukdom och allt annat...

I helg har vi haft besök av Helen och David från Umeå! :) Det var jättekul att träffa dom igen det var så himla länge sen och denna gång fick jag träffa deras söta valp också! :) Sen på lördagen kom Erika och Jonas på middag med lillbebben :) hela helgen har varit trevlig förutom att jag på söndagen vaknade upp med en klump i halsen, feber och snuva så nu har jag varit hemma från jobbet två dagar!! Hoppas jag kan fara imorn annars förlorar jag ju så mycket lön!
Lägenheten börjar också se bättre och bättre ut nu har vi fått in köksbordet, nästan fått klart i tredje rummet och vår säng är å plats i sovrummet! :) Lägger upp bilder sen på hur det ser ut!
Sen måste jag ju bara säga grattis till min pojkvän som fick såld sin lägenhet idag! :) Pussåkram ;)

RSS 2.0