Taggad!!!

Festkläderna är på och Sebbis och Linda har kommit hit, drickat börjar verka i kroppen och man är allmänt glad över det underbara vädret vi har!

DESSUTOM har vi fått nycklarna till nya lägenheten nu så blir en tripp dit imorn med lite kartonger och njuta av att äntligen ha en lägenhet tillsammans med Christoffer! Nu slipper jag känna mig inneboende och det känns så skönt!!!

Lediga helgen

...Startade med en fisketur! Eller rättare sagt jag åkte med i båten medan Christoffer fiskade och jag läste och höll mig sysselsatt med annat! Fast jag höll faktiskt i spöt lite grann!

Nu har jag just kommit in från en shoppingtur och ska städa undan lite för det blir fest här ikväll! Är sjukt taggad!!! :D

Och en svart sån här också!

 

 

 

Riktigt bra REA!


Toppstugan!

Efter jobbet idag (som var lika spårat som alltid när man jobbar med Erika) for jag, Erika, Emelie och Matti till toppstugan och fikade! Är alltid lika mysigt och det var länge sen jag skrattat så mycket! Haha tror alla var lika trötta!! :)
Dessutom har dom gudomliga våfflor med hjortronsylt och grädde :) Så nu när man kommit hem blir det sova för man börjar ju jobba imorn igen! Tur att man har sovmorgon till 9.00!


Har sett suddigt hela dagen...

Har inte sovit många timmar inatt och dessutom hållit Christoffer vaken varje gång jag vaknat för att jag ryckt till så hela sängen gungat... Nu är iallafall ena 12-timmars över och jag känner mig helt borta jag har gått som i en dimma hela dagen... Ska bli så skönt att ta sig en snabbdusch och sen direkt ner under täcket!



GODNATT!

Nu är jag helt slut!

Har börjat packa lite smått inför flytten nu och dessutom städat det jag orkat ikväll.. Inte illa pinkat för en fredagskväll...!
Hade mycket hellre umgåtts med kompisar men är så himla slut så hade nog inte orkat det ens, hade nog somnat tror jag.. Jag klarade inte ens av att städa klart och jag var tvungen att ta en kort paus varje kvart för att ens orka det lilla jag gjort..



Köket blev iallafall rent och snyggt! :)

Jobba som en tok och inte kunna sova på nätterna tar ut sin rätt på kroppen har jag nu märkt väldigt tydligt.. Har nu två 12-timmarsskift framför mig i helgen och sen vanliga timmar fram till torsdag, ledig fre-sön och sen börjar man om igen på måndagen.. Just nu känns det ganska omöjligt att klara mig till torsdag men vi får väl se vad som händer.. Börjar inte sömnen komma tillbaka vettefan....

En "typisk" dag på jobbet

när jag och Erica jobbar ihop!

 

Detta blev kreationerna idag! :) Man kan ju undra varför dagarna går så fort när man jobbar med henne? :)

 


Zznark....

Mitt eftermiddagspass på jobbet blev ett för och eftermiddagspass så idag har jag jobbat 12 timmar... Bara 10 dagar till innan jag blir ledig i 3 dagar över helgen.. Hur hade jag tänkt att jag ska orka?!

Aja tur iallafall att det varit en intressant dag med bland annat giftemålsförfrågningar och slagsmål! Haha gamlingar kan vara riktigt söta ibland!

Nu blir det att titta lite på tv och ta det lugnt tills christoffer kommer hem från jobbet för då ska jag MYSA!


Nu är ledigheten snart slut...

Har haft en "minisemester" nu sen i fredags och börjar om imorn med eftermiddagspass och eventuellt förmiddag också..!
Ledigheten började med storstädning av lägenheten för Christoffer fyllde ju år i fredags! Grattis i efterskott älskling ;)
Han fick en T-shirt och lite annat mys under kvällen.. ;)

Sen hade vi blivit bjudna till några gemensamma vänner på lördagen så då gjorde vi en tur till piteå där vi åt gott och bastade och hade det allmänt trevligt tills på söndag då vi for till luleå och shoppade och sen hem igen!

En riktigt trevlig helg måste jag säga som jag mer än gärna gör om fler gånger! :)

Då testar vi igen!

Får se om man tar sig till puben ikväll eller om man stannar hemma och sover istället! Men idag är jag mer taggad än sist så jag hoppas verkligen att det blir kul ikväll!

Ikväll blir det jag och grabbarna som ska ut, några kompisar till christoffer från värmland är på besök så blir med dom man far idag! 

NU tagga lite till och göra sig iordning!

Kallt och mörkt....

Igår var jag och älsklingen ute med bilen och han fick den smarta idén att visa sin väldigt mörkrädda flickvän en gammal gruva! Mariagruvan hette den visst..

 

Det var kolsvart där inne men han hade igång ficklampan på mobilen så man kunde se vart man satte fötterna.. Vi kom ut genom ett hål och där inne var det väldigt vackert! Och älsklingen berättade hur han och en kompis hade klättrat upp till hålet som ses på bilden.. Inte lätt att ta sig ner sen :)

 

Vi gick in igen i den mörka gruvan där vi hittade is som fortfarande låg på marken! Christoffer tyckte också det var kul att släcka lampan där inne för att retas med min mörkerrädsla och under de få sekunderna i mörkret var det ju tvunget att rasa någon sten och låta lite grann så jag får panik! Jag frös till is och höll kramaktigt tag i hans hand och jacka tills vi kom ut därifrån igen, har inte varit så där panikslagen på LÄNGE!

 

Hålet vi kom ut genom när vi hamnade i kratern i berget...

 

Hojja det där var både en kul upplevelse och samtidigt det värsta jag varit med om på väldigt länge...


Ännu en dag på jobbet...

Börjar snart jobba igen efter en dags ledighet, sen blir det jobb hela helgen och är inte ledig igen förän tisdag. Dessutom så är ju Erica ledig så vem ska jag nu hitta på hyss med på jobbet? :)

Helt Underbar Kväll!

Blev ingen onsdagspub igår, for hem och sov istället! Haha jag känner mig som en riktig pensionär!! :)
Men tur var väl att jag inte var bakis idag för det har varit så fint väder, har legat på balkongen och solat och njutit :)
Sen på kvällen for jag till ofia och drack kaffe och pratade en stund för att sen ta en prommis hem i det sköna vädret! Och nu har jag suttit på ikeas hemsida och kollat på lite grejjer till den NYA lägenheten! :D

Hihi vi flyttar snart till VÅR lägenhet :D hihi vad jag är lycklig!

På väg hem från Sofia

OnsdagsPub!

Efter många dagar av slit *host* på jobbet är det verkligen dags för lite avslappning med onsdagspub! Erica Ska ha inflyttningsfest i sitt nya kyffe och sen blir det pub för hela slanten!!!

RSS 2.0