Pepparkakor!

Pepparkaksdegen är i kylen och min mjuka pepparkaka är färdig! Synd bara att den gick sönder när jag tog den ur formen, men hoppas smaken överglänser det trasiga! :)


Hoppashoppas!!

Pratade med chefen idag om jobbet och nu är jag väldigt nära :) ingen har hitills sagt nej till att anställa mig, varken facket eller min chefs chef så jag har en anställning fr.o.m. 1 januari om inget "stort" händer som kan ändra på det! Så nu hoppas jag :)


Första advent...

Första advent har flygit förbi och julstämningen tränger sig in i mitt hjärta mer och mer för varje dag. Jag har tillochmed satt upp julgranen! :)
Det känns helt underbart att fira alla advent tillsammans med Christoffer, det är bara synd att jag jobbar julafton så hinner nästan inte spendera någon tid alls med familj och vänner denna jul!

Men jag åker hem till Skellefte under veckan före jul för att spendera lite tid med mamma och syrran, baka lite julgodis och bara mysa!

Den ultimata julen för mig iår vore att min mamma och syster kunde fira jul med mig och Christoffer och hans familj, men det kanske kommer senare om några år eller så.. :)

Idag när jag kom hem från jobbet tände jag ljus i hela lägenheten och satte mig och pysslade, precis som jag alltid brukade göra hemma och jag kände ro i kroppen, nu mår jag bra.


Ikea-resan

Jag gjorde en liten lista igår kväll på vad jag ska köpa på ikea nu när jag ändå åker dit imorn! Det började smått men blev en ganska stor lista när jag dessutom hittade ett par sängbord och en byrå till sovrummet! åsså ska vi på rusta för hon skulle ha tapeter och där blir det en julgran och lite annat så jag kanske är lite fattig när jag kommer hem imorn kväll!  :)

Längtar till helgen :)

Just nu sitter jag och har rast från jobbet.. Skönt att komma ifrån avdelningen en halvtimme iaf.. :) OCH just nu kan jag inte sluta LE :D
Min chef kläckte ur sig igår att hon skickat till facket att hon SKA anställa mig! Inte en förfrågan om vad dom tyckte utan att hon SKA! Hon sa att hon skickat dit för att hon ville "stryka facket lite medhårs" för att slippa skit sen men att det absolut var hon som bestämde vem som ska anställas i slutändan och det är ju sant!
Så som det verkar just nu så är jag nog fast anställd till årsskiftet om inte tidigare! :D

YEEEEY :D

Fast nu kanske till det inlägget skulle handla om! :D Fast jag kan inte sluta tänka på hur underbart mitt liv kommer bli efter årskiftet :D haha

Nej men allvar nu :)

Det blir en ikearesa på fredag med en nyvunnen kompis :) (Christoffers bästa tjejkompis) så jag längtar efter att shoppa loss lita grann.. :) Sen kanske på lördag el. fredag kväll åker vi nog till Luleå och bor på hotell! :) Blir en riktigt mysig helg tror jag :)

Menmen nu börjar jag om igen så måste sluta skriva!

VILLE BARA SÄGA ATT JAG ÄR FÖRBANNAT LYCKLIG! :D

Pussåkram ;)

Länge sen...

...Min kakburk var full av kakor!
Men nu är den det :) kolakakor i alla dess former och storlekar :)


Toppendag idag! :D

Eller nästan iaf... :) Kan ju börja med de bra nyheterna! Var på min anställningsintervju idag och fick beskedet "Jag skulle mer än gärna anställa dig" men att jag inte har en utbildning ännu gjorde att hon var tvungen att övertyga bl.a facket om att jag är den bästa kandidaten för detta jobb!
Hon sa att hon skulle slåss för att jag skulle få tjänsten så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna!

FATTA OM JAG BLIR ANSTÄLLD?! :D





Sen så kommer ju de lite värre nyheterna..

Vi har haft nord-nytt hos oss på avdelningen idag pga att en vikarie skrivit ett brev till chefen och sedan förmodligen tagit dit tv också. Kan inte säga säkert att det var hon som har tagit dit dom men eftersom hon blev intervjuad så antar jag det. Rätta mig om jag har fel.

Så nu ikväll ska jag se nordnytt och se vad som blev sagt och vad som hände, för jag stack precis som många andra personal från avdelningen när dom kom eftersom jag inte vill vara med om detta..

Så det kan bli intressant! :) Se nordnytt ikväll tycker jag!

DET ÄR VITT UTE!!

:D


Ljusparty på agendan

Ikväll är jag bjuden på ljusparty hos en kompis :) tar med mig svärmor så jag tror det kommer att bli en lyckad kväll :)


Glögg :)

Nu har julstämningen nått mig och jag var och köpte glögg :) en luciaglögg med smak av choklad som mamma sagt är underbart god och en blossaglögg som jag också hittade som verkade god :)

Någon som har lust att ha en liten glöggkväll? :)


Kaffechock!

Tror att jag inte ska dricka kaffe sent på kvällen eller så drack jag för mycket kaffe på samma gång?

Mår pyton och är alldeles skakig, tror jag kanske fått en koffeinchock eller något, så nu blir det att lägga sig i sängen och hoppas man kan sova!

God natt!


Kallt!

Nu börjar min dåliga blodcirkulation göra sig påmind.. Det ilar i näsan, kan knappt skriva det här är så stel i fingrarna av kylan, och allt på fötterna förutom tårna är varmt men tårna känns som isbitar och jag har ändå bara suttit i bilen en kort stund och varit ute mindre är 10 min......


Arbetsintervju!

JAG HAR EN ARBETSINTERVJU FÖR JOBBET JAG SÖKTE FÖR ETT TAG SEN :D Det blev en tjänst ledig på jobbet där jag just nu har ett långvikariat som jag sökte direkt den kom ut och nu har jag fått en tid för intervju! Så på fredag kl 13.00 ska jag infinna mig på min chefs kontor och jag har redan nerver så jag vette tusan om jag kommer kunna sova inatt! Känner hur lycklig jag är HOPPAS JAG FÅR JOBBET!!!!

Myskväll...

Med mig själv :)

Har tagit ett långt bad, smörjt in mig med min favoritlotion och nu myser jag i soffan under en varm filt och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet!


Sjukling...

Igår feberbergochdalbana med tillhörande huvudvärk och idag hann jag ändå fara till jobbet innan febern satte igång och jävlas.. Nu har jag jobbat halva arbetsdagen men går snart hem har fixat en annan som kan jobba för mig, jag är så jävla trött, frossa, feber och nu har halsen börjat tjorva lite grann.. :( tur jag redan sjukskivit mig imorn så får jag hoppas att jag är frisk till måndag!


Lediga dagen!

Min enda lediga dag denna vecka spenderades med att baka bröd, tvätta lite, bjuda Erika på middag och sen mysa med henne och vilmer i soffan tills mannen min slutat jobbet..

Har haft en riktigt trevlig kväll som avslutades med film tillsammans med älskligen :)

Men nu ska jag sova och se fram emot helveteshelgen med dubbla turer på jobbet, längtar tills måndag eftermiddag då jag äntligen får några dagars ledighet!

Natti natti!


Fest ikväll!

Lite folk iaf som är på fest hos oss ikväll :) det blev jag och grabbarna!!


Bara så ni vet...

Så bakar jag ju för att ni ska komma förbi och smaka av allt :) jag orkar/vill inte äta upp allt själv! :)


Testat mammas julklapp :)

Jag fick en mixer av mamma i julklapp :) nu är den invigd och jag gjorde både kolasnittar och kanelrundlar :)

Bra att passa på när man är ensam hemma :)


Det luktar underbart!

Doften av nybakade bullar slår nästan ingenting :) det doftar så underbart i lägenheten nu :)


Mmmmm...BULLAR!

För att leka ännu mer "hemmafru" än vad jag redan gör så började jag med bullbak imorse när jag vaknade! :) Så nu är degen på jäsning och jag har fått testa min bakmaskin som jag fick av mormor i somras!
En jättegammal "assistent" som hon och morfar har använt i jag vet inte hur många år. Mest för att göra korv och sånt tror jag men jag använder den till storbak! :) Den funkar perfekt så denna lär jag behålla i många år :)
Men nu ska jag krypa ner till älsklingen under täcket en stund medans jag väntar på att degen ska jäsa klart! :)

RSS 2.0