Hos mamma i Skellefteå!

Nu är vi hemma hos mamma i Skellefteå under hela veckan! Känns skönt att få umgås med familjen och vänner nu under några dagar, det är ju några månader sen sist!

Idag har vi varit i stugan och fiskat och njutit av det fina vädret, har legat och solat men har nog knappast fått någon färg ändå för som dom flesta vet så får jag sällan/aldrig färg! :(

Imorn ska vi ner på stan en sväng, han ska ner på teknikmagasinet och jag är shoppingsugen! :) dessutom ska jag byta till teliaabbonemang så måste in där också och fixa det!

Det känns så himla underbart att få flytta ihop till VÅR lägenhet nu jag är så himla lycklig!! och nu när vi far hem så tar vi med oss mina grejjer så att vi får blanda och se vad som passar och äntligen få ett gemensamt hem! :)
Mamma har varit nere i sitt förråd och tagit reda på alla mina grejjer så när jag kom i måndags kväll kollade jag igenom lite grejjer och hittade mina gamla barbie dockor! haha vilken nostalgi började direkt att visa Christoffer och berättade vad dom hette och började genast byta kläder på dom och hålla på det var så himla kul! :)
Och idag när vi for från stugan var jag bara tvungen att visa han Ersmark och alla ställen där jag lekt och gått skola som barn, och självklart for vi förbi huset också! :) Så nu har han fått en liten rundvisning av min barndom även fast han inte fått höra dom värsta historierna ännu då kanske jag skrämmer bort han!

Imorgon så ska vi nog också hälsa på lite vänner i piteå :) längtar kommer bli så trevligt tror jag! :) och resten av veckan blir nog bara att ta det lugnt och kanske umgås med lite vänner och så.. :)

Men nu ska jag sluta skriva och mysa med älsklingen! men här kommer lite bilder som jag lovat Helen att lägga upp på nya lägenheten, det är hemska bilder tagna med mobilen men dom kanske duger tills lägenheten blivit helt möblerad och fin för just nu ser det faktiskt bara hemskt ut! Men här kommer dom iallafall......



Hallen



Toan



Sovrummet



Vardagsrummet



Vardagsrummet



Köket



Köket



3e rummet



3e rummet (och Andreas) :)


Hoppas du är nöjd nu Helen :) Bilderna ser hemska ut får visa nya bilder när allt är klart! :)

pussåkram så länge!


Shopping! :)

Idag vaknade jag av väckarklockan vid 9.00 för Christoffer skulle till HusmanHagberg och skriva unde papper om att de skulle vara hans mäklare nu när han säljer lägenheten..

Sen tog vi en tripp till Jysk och inhandlade ett skrivbord, en datastol och en bäddsoffa, så imorn när syrran och Andreas kommer på besök har de någon stanns att sova! Deras rum är nog det enda som kommer vara hyfsat inrett i hela lägenheten men imorn blir det att sova allihopa i lägenheten vilket blir debut för även oss! :) LÄNGTAR :D

 

 



Sen så kommer nog kanske vår säng imorgon också! Så underbart! :)
Ska länka annonsen till lägenheten så fort den kommer ut så ni alla som undrat hur det ser ut här får se :)

pussåkram

.....

Jag kommer nog ändå att sakna denna lägenhet litegrann när man tänker på alla myskvällar och hur bra jag trivts i denna lägenhet...


 

Men efter någon minut av nostalgi ser jag bara ännu mer fram emot att få en lägenhet som är VÅR och inte Christoffers.. :)

 

Nu ska jag bara ligga i soffan och mysa och se på greys anatomy.. :) NattiNatti!


Jag bara jobbar och sliter...

Under denna månad har jag jobbat 100 timmar hittils plus flyttat en massa grejjer.. Har verkligen inte haft något liv sen den 31 juli..
Jag är trött och sliten och har ont överallt!

Men ska sluta prata om det negativa nu :)

Vi har beställt sängen, fått en tvättmaskin av svärföräldrarna och min syster kommer upp med pojkvännen och hälsar på nu på torsdag och stannar tills vi far till skell den 22a :)

Vi får snart flytta ut möblerna ur lägenheten och jag får inreda den nya! :D

LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!!!!

Denna säng blir det:

Från jysk :)


2010-08-07

Nu var det länge sen jag skrev sist men har haft fullt upp med jobb och packning och flyttning. Vi har inte flyttat så mycket grejer än bara några kartonger men vi kan inte flytta möblerna förän HusmanHagberg har varit här och fotat för annonsen.. Men alla smågrejer är nästan klart nerpackade och det ska jag köra till nya lägenheten i veckan medans Christoffer far till Norge!

Imorn ska vi iallafall bestämma oss om vår nya säng, blir en tripp till Jysk där jag också hittat en skohylla jag vill ha som nog blir att köpa då också! Sen blir det jobb för mig i vanlig ordning medans hans ledigvecka börjar imorn så jag hoppas han kollar igenom klädskrubben och packar det som ska med därifrån! Det är ju som mest hans grejer här så vet inte riktigt vad jag ska packa ner och vad som ska slängas!




Enkel och fin, kommer passa in i hallen perfekt!

RSS 2.0