Långtråkigt mitt i natten!

Då bakar jag :) det blev drömmar och chokladsnittar! Det ser verkligen smarrigt ut :)


Baka baka liten kaka!

Eller flera kakor? :) Måste fylla på mitt förråd med godsaker nu! Kladdkakemuffinsen är klara och ligger och svalnar, sen efter jobbet ikväll blir det nog sockerkaka och några småkakor tror jag! :) Sen är jag väldigt sugen på att baka bullar också men det får bli någon ledig dag.. Man ska inte stressa när man bakar! :)

image description


Snart är det dags

Att välja nyårslöften! Själv funderar jag mycket på det där.. Jag brukar avge nyårslöften och jag tänker på dessa under året och försöker hålla dom!

Nyårslöften för mig är en sorts inspiration, ett sätt att motivera mig till att arbeta framåt.

Är nyårslöften viktiga för er? Och vad har ni avlagt för löften tidigare?


Jobb, jobb och knäproblem!

Igår kväll när jag gick hem från jobbet började mina knän att tjorva igen.. Verkar bara vara vid kallt väder och just när det slår om från varmt till kallt som jag har ont? Och när jag sitter still med böjda knän mer än en halvtimme? Någon som har förslag på vad som kan vara fel?

Mamma och mormor som båda jobbar/jobbat inom sjukvården började spekulera i om det kan vara reumatiskt när jag var hemma sist.. Men jag är 22 år inte ska jag väl ha reumatiska problem redan?! eller?...

Vi får ser hur det går att jobba resten av veckan är inte ledig förän nästa tisdag om jag klarar mig.. Ni får hålla tummarna!

http://www.aktivortopedteknik.se/SE/VAR-HAR-DU-ONT/Kna.aspx

Trött och sliten...

Som vanligt alltså! :)

Nej men idag när jag kom till jobbet hade jag världens energi tills middagen skulle serveras... Nu ahr jag rast och jag känner att jag bara vill sova och vakna upp imorgon helt utvilad!

Vardagen och mellandagarna...

Nu är vardagen igång igen efter julfirandet för många men vardagen fortsätter bara för mig. Fick två timmars ledigt under julafton att fira en riktig jul och det var två underbara timmar!

Igår var jag helt ledig från jobb och den dagen spenderades med lite städning och filmkväll hos Erika och Jonas, det var skönt att känna för en kort stund att man faktiskt fick vara ledig. Nu idag börjar jag jobba igen och är inte ledig förän nästa tisdag!!

Hur har året varit?

Hur har året 2011 varit för dig? Både upp och ner, men mest upp!
Bättre än förra året? Vad som helst är bättre än förra året så JA
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? När jag fick besök mitt i natten av en främling som skulle visa sig bli min nuvarande sambo!
Har du flyttat under år 2011? Ja, ganska långt också.. det blev 38 mil!
Har du hittat en ny låt som du älskar? Jag lyssnar på allt och sen kommer jag varken ihåg vad artisten heter eller låten, men några låtar har fastnat!
Har du druckit alkohol? Ja
Har du rökt? Ja
Har du kysst en främlig? Ja

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011?
Den har varit på topp!
Har du varit kär? JA och jag är fortfarande upp över öronen förälskad
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej
Har någon i din släkt avlidit? Inte i år..
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej jag har ändrat mig i sista sekund
Har du varit i slagsmål? Ja

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar?
Ja
Isåfall vad? jag litade på en viss person alldeles för länge (skulle nog aldrig ha litat på personen från början men man lär sig av sina misstag), jag förlorade kontakten med min mamma under några veckor vilket var mitt fel.. Något jag ångrar väldigt mycket.
Har du skämt ut dig? Ja, senast var i förrgår då jag drattade på rumpan framför 3 personer.
Har du ljugit för en vän? Nej
Har du varit ute en hel natt? Nej
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner?
Ja, och dom har visat sig bli bland dom närmaste vännerna jag har!
Har du förlorat en vän? Ja flera stycken
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästa vän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Nej
Har du många killkompisar? Fler sånna än tjejkompisar.

Hemma hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu.. Andra riktiga dagen och idag blir det bra att ta det lugnt och baka lite praliner och julgodis :)

Igår shoppade jag en massa som jag visar när jag kommer hem till Gällivare och umgicks med lite kompisar :) det blev en riktigt lyckad första dag och det var skönt att få träffa mina närmsta vänner igen :)

Idag blir det att ta det lugnt och imorn ska jag träffa farmor och sen fara på middag till mormor och ha lilla julafton :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund :) pussåkram :)


Tåget går snart...

Det blev ändrat så jag fick åka tåg istället för buss.. :) SÅ HIMLA SKÖNT :D Imorse när Christoffer skulle fara till jobbet väckte han mig och sa hejdå och vi fick en liten mysstund innan han var tvungen att åka... förmodligen en av de mysigaste mornarna jag har haft på länge...! Synd bara att han inte hinner hem och kan säja hejdå innan jag far men han slutar typ när tåget går.. :( Aja snart är jag i Skell iaf och då blir det familjemys för hela slanten, umgås med lite kompisar och shoppa! :) Men nu ska jag göra mig iordning så hörs vi nästa gång när jag sitter hemma hos mamma, om jag inte får förfärligt tråkigt på tåget förståss! :) pussåkram på er alla och glad 4e advent! :)

Vad jag kommer sakna

När jag åker till Skellefte nästa vecka:

- självklart min älskling :)
- snön


Utvecklingsdag och 8 timmar med buss....

Idag har jag varit på utvecklingsdag med jobbet på glada kocken här i gve! Det var jättetrevligt och god mat serverades :) Entrecote med beasås och klyftpotatis käkade jag till lunch idag :)

Under dagen idag presenterade min chef mig också som den nya anställda på Flottaren så nu är det helt officiellt :D
Fick jubel och massa kramar :)

Sen fick jag ett lite mindre roligt sms idag.. Mitt tåg som jag ska åka med till Skellefteå på söndag är inställt och dom har fixat buss istället, VILKET KOMMER ATT TA CA 8 TIMMAR!!!!!!! Ser verkligen inte fram emot resan nu... kommer ha träsmak i arslet och inte kunna sitta på flera veckor efter d typ.. Men som tur är har jag ju min mamma och underbara syster att se fram emot när jag kommer fram :)

Ska bli mysigt att komma hem och bli ompysslad av mamma :)

Söndag

Sitter och ser på Julkalendern på svt play :) måste säga att det blev en ganska bra söndagsmorgon :) julmys till tusen!


Och nu är man....

ANSTÄLLD :D

Haha vad jag är glad idag! Anställningen är klar, ska bara skriva under anställningsbeviset när det är inskrivet vilken lön jag ska ha så blir väl måndag/tisdag typ! Men jag är Fr.o.m 1 januari tillsvidareanställd på Flottaren! :D

KAN NOG INTE VARA GLADARE JUST NU ÄN VAD JAG ÄR :D

Måndag

...Och ledig fram till 21.15 ikväll...!

Denna måndag har bestått i lite julklappshandling och en sväng på ica så vi fick lite mat i kylen! Och nu ska vi fara och kika skoter! Kanske blir jag en skoterägare om inte allt för länge?! :)

Haha ja vi får väl se vad som händer jag känner mig bli mer och mer dragen till att ha en skoter, vara ute i naturen och bara njuta! Snart är jag en lika stor skogsmulle som min pojkvän!

nattskift?!

På måndag och tisdag ska jag jobba mina första nattskift på flottaren.. Jag som sagt att jag ALDRIG ska jobba natt där eftersom man är iprincip ensam! Men nu blev det så iallafall! Får ta mig en funderare på vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken! Kanske baka? :)


image description

:D

På fredag smäller det! :D


Lussebullar :)

Nu har jag bakat klart inför ikväll! Lussebullarna ligger och kallnar och pepparkakorna är i min fina burk :) nu är det bara lite städ och en dusch kvar sen är jag redo!


RSS 2.0