En till buzzning!

För ett tag sen kom jag med i en kampanj från Lovefilm.se där jag skulle få testa på att vara medlem i några månader för att sedan utvärdera tjänsten.

Man blir medlem, väljer vilka filmer man vill se och sedan skickas de hem till dig. När du sett en film skickar du tillbaka den och det kommer en ny på posten!

Jag måste säga att det känns enkelt, smidigt och framförallt kul att vara medlem där för de har så många filmer/spel att välja emellan! Det enda är väl att jag inte ens äger en dvd så det blir lite krångligt för mig att se filmerna men för de riktigt filmintresserade tror jag detta är toppen!




Dags att Buzza lite.. :)

Jag har blivit en Buzzador!
Detta innebär att jag Får hem varuprover från olika företag innan de kommit ut på marknaden för att jag ska kunna dela med mig till vänner och bekanta och berätta om den nya produkten. Då får vi alla testa den och utvärdera om den är bra eller dålig och på så sätt hjälpa företaget att bli bättre.

Just nu har jag fått hem deodoranter från Nivea. Deras nya deo Pure & sensitive roll-on. En deo helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsämnen.




NIVEA PURE & SENSITIVE Roll-on kombinerar anti-perspirant skydd i upp till 48 timmar och mild vård från NIVEA. Formulan med Kamomillextrakt och avokadoolja lugnar känslig hud och motverkar irritation. Hudvänlig och dermatologiskt bevisad.

Så fungerar det

Kamomill är välkänt för att ha lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper som motverkar hudirritationer. Avokado hjälper till att förbättra hudens återfuktning samtidigt som den gör att det känns mjukare.

Källa: http://www.nivea.se

 

Är det någon jag känner som vill testa på denna produkt så är det bara att hojta till! Har några kvar att dela ut och dessutom får ni höra min vackra röst berätta lite om produkten och läsa i broschyren! :)

 

Tjingeling ;)



RSS 2.0